Mauritszaal 0917-0309_2

Maurits Zaal

De Maurits zaal bevind zich op de begane grond, dicht bij de entree van het Mastbosch hotel. De Maurits zaal, geeft door zijn vele ramen veel daglicht en biedt u uitzicht op het terras. In de Maurits zaal bent u voorzien van een eigen bar zodat wij u persoonlijk een drankje kunnen serveren. Naast onze faciliteiten zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en gratis parkeren bieden wij u de mogelijk om de Maurits zaal in combinatie met de Willem I zaal uit te breiden tot één groot geheel.

faciliteiten Mauritszaal
Afspraak maken


Willem I zaal

Willem I Zaal

De Willem I zaal bevind zich gelijk naast de Maurits Zaal op de begane grond. Deze prachtige klassieke zaal kan perfect gebruikt worden voor uw trouwdiner, uw bruidsreceptie en/ of het bruidstaart aansnijden. In de Willem I zaal kan u van net iets meer sfeer genieten door het warme haardvuur. De Willem I zaal kan ook dienen als feest zaal voor grote en kleine gezelschappen. Door een verstelbare wand kan de Willem I zaal en tevens de Maurits zaal gecombineerd worden, speciaal voor uw feest avonden.
Willem faciliteiten
Afspraak maken


Prins Willem Alexander zaal

Prins Willem Alexander Zaal

De Prins Willem Alexander zaal is de grootste zaal, direct op de begane grond. De Prins Willem Alexander zaal heeft een directe toegang tot het zij-terras. Hierdoor is de Prins Willem Alexander zaal geliefd voor bruidsdiners en Barbecues. De Prins Willem Alexander zaal is een klassiek ingerichte zaal welke gebruikt kan worden voor vele doeleindes. Door het hoge plafond krijgt de Prins Willem Alexander zaal een elegante uitstraling, dit maakt de Prins Willem Alexander zaal ook uiterst geschikt voor uw bruidsceremonies.
Prins willem alexander zaal
Afspraak maken


zijterras mastbosch hotel

Zij Terras

Een groot gedeelte van ons terras kunnen wij reserveren voor uw speciale gelegenheden. Hier kunt u samen met uw gezelschap genieten van uw privé terras. Op het terras hebben wij een prachtige buiten keuken tot uw beschikking wat gebruikt kan worden voor heerlijke barbecues. Ook serveren wij bij mooi weer u het bruidsdiner buiten! Middenin de prachtige natuur zorgen wij ervoor dat het uw mooiste dag van uw leven wordt.
Afspraak maken

Social

Contact

Golden Tulip Mastbosch Hotel

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM Breda

Email: info@mastbosch.nl 
Tel: (076) 565 00 50
Fax: (076) 565 00 40